Totaaltraject

Een totaaltraject voor uw verbouwing, aanbouw of installatie van ITG IJmuiden neemt u veel zorgen uit handen en heeft zo zijn voordelen! Alle fasen komen aan bod. We starten met de intake/conceptfase. U ontvangt daarna van ons een offerte, waarna we een volledig ontwerp voor u maken. Bij volledig akkoord, staat echt niks meer in de weg om al uw wensen te realiseren.

De voordelen van het totaaltraject van ITG IJmuiden:

  • 1 aanspreekpunt
  • Eenvoudig doorlopen van de fasen
  • Regelmatig en helder overleg
  • Snel schakelen bij gewijzigde wensen
  • Alles wordt uit handen genomen (zoals bijv. vergunningaanvraag, inhuren derden etc.)

Heeft u zelf al een ontwerp laten maken, geen probleem. Ook dan kunt u gewoon het totaaltraject doorlopen. Of het nu gaat om een volledig totaaltraject of om maar twee of drie fasen, wij nemen u dit verder volledig uit handen.

1. Intake / conceptfase

Het totaaltraject begint met een intake: uw ideeën en wensen worden omgetoverd naar een concreet plan. Wij denken hierin actief met u mee. U zult zien dat aan alles wordt gedacht en het resultaat van het concept precies is wat u voor ogen heeft.

2. Offertefase

Aan uw wensen zit natuurlijk een kostenplaatje vast. In deze fase ontvangt u van ons een heldere offerte, die u volledig inzicht geeft in de bouwkosten, de bouwtijd en de kwaliteit. Helder omschreven en duidelijk voor alle betrokken partijen!

3. Ontwerpfase

Akkoord met de offerte, dan wordt er een ontwerp gemaakt. Alles wordt op papier gezet, het ontwerp maar ook alle gekozen materialen. Door onze kennis bent u verzekerd van gedegen materiaaladvies. Het ontwerp bevat zowel praktisch als technisch advies, als ook duidelijk tekenwerk en documentatie.

Heeft u al een eigen ontwerp? Geen probleem, wij werken graag met uw architect samen om zo uw wens te realiseren!

4. Realisatiefase

Dan is het eindelijk zover, uw wensen en ideeën worden gerealiseerd. Ons team van experts verzorgen de verbouwing, aanbouw of installatie tot in de puntjes. En de vergunningaanvraag of het inhuren van derden, daar hoeft u zich niet druk om te maken. U hoeft alleen maar de voortgang in de gaten te houden. Om er zeker van te zijn dat u tevreden bent, wordt het project officieel aan u opgeleverd!