Onze keurmerken

Om u de zekerheid te bieden dat wij deugdelijk werk leveren heeft ITG IJmuiden een aantal keurmerken verworven. Deze keurmerken stellen stuk voor stuk eisen aan onze kennis en kunde op ons vakgebied. Lees hieronder meer over wat deze keurmerken voor u betekenen!

NCK

NCK

Onze diensten bestaan uit het certificeren van de kwaliteitsystemen en managementsystemen VCA, VCU 2011/05, NEN-EN-ISO 9001, NEN-EN-ISO 14001, CO2 Prestatieladder en MVO Groeikeurmerk. Welke wij uitvoeren in Nederland, Belgie en Duitsland, onder Nederlands recht. NCK B.V. staat met beide benen op de werkvloer zodat wij organisaties kunnen en willen begrijpen en staan daarmee voor kwaliteit en flexibiliteit.

Link naar NCK
Bouwgarant

Bouwgarant

Stichting BouwGarant is opgericht om particulieren zekerheid en vertrouwen te bieden bij het inschakelen van een aannemer. Daarom is er de VerBOUWgarantie ontwikkeld. Zo bent u verzekerd van garantie op uw bouw of verbouwing.

Link naar Bouwgarant
Stuc Keur

Stuc Keur

Ondernemers die Stuc-keur keurmerken voeren, moeten aan uiteenlopende eisen voldoen. Zo hebben ze een passende opleiding genoten en werken voortdurend aan het ‘scherp’ houden van hun vaardigheden. De kwaliteit is verzekerd voor u, de eindklant.

Link naar Stuc Keur
Plafond en wandkeur

Plafond en wandkeur

Ondernemers die een Plafond & Wandkeurbedrijf zijn, zijn gespecialiseerde bedrijven op het gebied van binnenafbouw. Ieder jaar worden wij opnieuw getoetst, op zowel de technische als administratieve aspecten van ons werk. U bent zo verzekerd van een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf.

Link naar Plafond en wandkeur

Bedrijfsvereniging

Ook als bedrijf loop je dagelijks tegen vragen of problemen aan, waarvoor niet altijd meteen een oplossing voorhanden is. Een bedrijfsvereniging biedt een platform aan voor ons bedrijf om andere branchegenoten te ontmoeten en kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo verbeteren wij op die manier ons product nog meer door van vakgenoten te leren.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is.

Link naar Bouwend Nederland
NOA

NOA

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) is dé enige ondernemersvereniging in de bedrijfstakken Stukadoren & Afbouw en Plafondmontage & Wandmontage. NOA stelt zich ten doel de collectieve en individuele belangen in de afbouw te behartigen.

Link naar NOA

Keurmerk_Graydon_kredietwaardigHet krediet van ITG IJmuiden is door Graydon gecheckt en als financieel gezond verklaard.

Het voordeel voor u? U heeft de zekerheid dat ITG IJmuiden kredietwaardig is!