ITG IJmuiden

ITG is gevestigd in IJmuiden aan de kop van de haven. Als BouwGarant aannemer en NOA afbouwgarant afbouwbedrijf bieden wij u een unieke combinatie. Uw wens en het te behalen resultaat staan geheel centraal! ITG IJmuiden staat al meer dan 25 jaar borg voor een gedegen advies, een heldere offerte, een vlijmscherpe prijs en een professionele uitvoering.

Zorgeloze uitvoering met ITG IJmuiden

Zorgeloos voorbereiden en plezierig bouwen staat bij ons voorop en geeft de garantie op een perfect resultaat. Uw bouw- en verbouwwerkzaamheden zijn bij ons in vertrouwde handen. Tevens zijn wij uw erkende Stucacoustic dealer. De ervaring van ITG IJmuiden staat garant voor een zorgeloze uitvoering van uw (ver)bouwproject.

Wij voeren niet alleen kleine en grote bouwprojecten in IJmuiden uit, maar ook in o.a. Bloemendaal, Haarlem en Aerdenhout. Benieuwd waar ITG IJmuiden allemaal particuliere en zakelijke projecten uitvoert? Bekijk de verschillende verzorgingsgebieden op de kaart:

itg_verzorgingsgebied

Eén telefoontje of e-mail is voldoende om eens vrijblijvend met ons van gedachten te wisselen. ITG IJmuiden staat altijd voor u klaar!

U kunt nog steeds profiteren van het lagere BTW tarief!

Wilt u weten wat dit voor u betekent, lees dan hier verder of neem direct contact met ons op!