Bouwadvies op maat

Wij begrijpen als geen ander hoeveel kopzorgen een bouwproject kan opleveren. Logisch dat u wilt overleggen met ervaren en gecertificeerde professionals. U kunt ons op elk moment in het proces om bouwadvies vragen: vanaf het moment dat u het idee krijgt te willen (ver)bouwen tot aan de fase van afwerking. Wij denken actief met u mee in het realiseren van uw project.

Al bijna 25 jaar is ITG IJmuiden de specialist voor grote en kleine bouwprojecten. Denkt u aan renovatie, verbouw, uitbouw, ruwbouw of afbouw, dan denkt u aan ons bouwadvies. En wij denken ook aan u! Wij nemen u graag uw zorgen uit handen en daarbij hoort een bouwadvies op maat! Neem hiervoor nu contact met ons op.

Meer dan alleen bouwadvies
Voor het bouwen begint, nemen wij in ons bouwadvies ruim de tijd voor al uw vragen en wensen. En door onze ruime ervaring kunnen we u bijpraten over alle recente ontwikkelingen in technieken en regelgeving. Uiteraard bent u bij ons ook voor al het reken- en tekenwerk op het juiste adres!

Meerdere partijen? Eén aanspreekpunt voor bouw(advies)
Sinds 1988 hebben wij kunnen werken aan een groot netwerk van specialisten. Gecertificeerde stukadoors, schilders, timmerlieden en metselaars werken allen samen aan het realiseren van uw droomhuis of bedrijfspand. Contact onderhouden met alle partijen kost veel tijd. Daarom doen wij dat voor u. Vanaf het eerste bouwadvies van ons bedrijf heeft u slechts één aanspreekpunt. Wel zo efficiënt!

Bouwadvies

De Bouwgarant tevredenheidsmeter

Wij vinden het belangrijk om tevreden klanten te hebben. Daarom nemen wij deel aan de BouwGarant Tevredenheidsmeter, om zo de tevredenheid van onze klanten te kunnen meten!

8.0