Afbouwspecialist nodig?

Uw woongenot begint met een foutloze afbouw. U wilt immers geen rommelig stucwerk of bijvoorbeeld een systeemplafond met watervlekken. U zorgt liever voor een schitterend huis en schakelt onze afbouwspecialist in!

Afbouwen is een discipline op zich. Te vaak worden er in deze fase van het bouwproces kleine foutjes gemaakt, waar u als bewoner grote frustratie van kunt ondervinden. Gelukkig krijgt u hier niet mee te maken dankzij het vakmanschap van ITG IJmuiden. Want onze afbouwspecialisten zijn ervaren, gecertificeerd en staan nu klaar om u te helpen. Neem dus contact met ons op.

Afbouwspecialist: materialen en advies
Als u toch liever de mouwen opstroopt en zelf aan de slag gaat, dan begrijpen we dat volledig. Ook dan staat onze afbouwspecialist voor u klaar! We denken graag met u mee over uw bouwplan, vanaf het begin tot aan de finishing touch.

Heeft u de juiste expertise al in huis, maar alleen de materialen nog niet? Groothandelsprijzen voor particulieren en precies op tijd bezorgd aan huis. Wij hebben een breed scala aan afbouwmaterialen. Denkt u eens aan deuren en kozijnen, plafondmateriaal, systeemwanden, metalstud en al het overige materiaal dat uw huis nodig heeft.

Onze kwaliteit
Voor uw woning wilt u begrijpelijk niets dan het beste. Om die kwaliteit te garanderen, zijn wij als afbouwspecialist in het bezit van verschillende keurmerken en lid van de brancheorganisatie voor afbouw (NOA). Uw huis wordt hiermee gegarandeerd afgebouwd, precies zoals wij van tevoren met u hebben afgesproken.

Afbouwspecialist

De Bouwgarant tevredenheidsmeter

Wij vinden het belangrijk om tevreden klanten te hebben. Daarom nemen wij deel aan de BouwGarant Tevredenheidsmeter, om zo de tevredenheid van onze klanten te kunnen meten!

8.0