Timmeren

Het comfort en de uitstraling van uw constructie leunt op foutloos timmerwerk. Is hierin iets niet in orde, dan ziet u meteen oneffenheden en in de loop der maanden zelfs nieuwe problemen en schade. Toch is dit te vermijden door simpelweg een bekend en vertrouwd bedrijf in te schakelen, zoals ITG IJmuiden.

Timmeren is een ambacht

Timmeren op niveau is een ambacht. Wanneer een timmerbedrijf in de beginfase van het timmerwerk al kleine foutjes accepteert, timmert absoluut niet op niveau. Deze kleine foutjes kunnen namelijk uitgroeien tot grotere fouten, met enorme frustraties en geld- en tijdverlies tot gevolg.

ITG IJmuiden kent al meer dan 25 jaar het klappen van de zweep. Niet alleen van het timmeren, maar ook van het renoveren, het (aan)bouwen en de bouwafwerking. Onze kennis en ervaring is hierdoor veel rijker en breder, precies zoals u mag verwachten van een exceptioneel timmerbedrijf als ITG IJmuiden.

Heeft u een klein of groot timmerproject wat opgepakt moet worden, informeer ons dan snel over uw wensen. ITG IJmuiden adviseert u vrijblijvend over het eindresultaat en voert het project adequaat uit! Wilt u meer weten over ons? Neem dan nu contact op en ervaar onze professionele instelling en timmerwerk!

Kwaliteit van ITG IJmuiden

Vanzelfsprekend wilt u alleen het beste voor uw bedrijf of huis. Om van die kwaliteit gegarandeerd te zijn, moet u ons inschakelen: wij zijn lid van de brancheorganisatie voor afbouw (NOA) en bovendien in het bezit van verschillende keurmerken. ITG IJmuiden zal hierdoor precies leveren wat wij van tevoren met u hebben afgesproken.