Renoveren

Een renovatie vraagt om een renovatiebedrijf die weet wat zij doen. Daarom bent u op zoek naar het beste renovatiebedrijf. Klop daarom snel bij ITG IJmuiden aan! Bij ons renovatiebedrijf staat het renoveren van uw kleine of grote project centraal. Neemt u alleen genoegen met de best mogelijke renovatie voor uw kostbare pand of kamer? Wij ook!

Renoveren met ITG IJmuiden

Hier aan de kop van de haven van IJmuiden en de wijde omgeving worden wij graag door zakelijke of particuliere klanten voor het renoveren van een gebouw of huis ingeschakeld. Als NOA Afbouwbedrijf en BouwGarant aannemer / renovatiebedrijf vormen wij namelijk een unieke combinatie. Wij staan voor al onze klanten al meer dan 25 jaar synoniem voor kwaliteit. U merkt al snel waarom, wanneer u onze heldere offerte, messcherpe prijzen en professionele renovaties ziet.

Neem daarom nu contact met ons op! U merkt dat een mailtje of telefoontje genoeg is om onze onverdeelde aandacht te krijgen.

Renoveren van alle soorten gebouwen en projecten

Al vanaf het begin denken wij uitsluitend aan uw belangen. Dit maakt onze service des te prettiger, want zo wordt u niet tegengewerkt, maar alleen vooruit geholpen.

Bekijkt u eens onze afgeronde projecten van ons renovatiebedrijf. U ziet hier onder andere de fraaie renovatie van marmeren vloeren, waar ons renovatiebedrijf voor heeft gezorgd. Maar ook onze andere projecten zoals het onderhoud aan woningen, het aanpassen van boeidelen op flatgebouwen, serre-aanbouw, dakopbouw, uitbouw en interieurwerkzaamheden. Op de foto’s ziet u onze ervaring met renoveren en is onze aandacht voor kwaliteit en afwerking goed zichtbaar.