Bouwtekening

ITG IJmuiden begrijpt als geen ander welke zaken relevant zijn tijdens een bouwproject. Het is verstandig dat u uw bouwtekening laat maken in overleg met gecertificeerde en ervaren experts. Maar ook als u al een bouwtekening heeft, kunt u op ieder moment in uw bouwproces hier advies over vragen.

Deskundig in een bouwtekening

Voor het maken van of het werken met uw eigen bouwtekening, wilt u natuurlijk een erkend specialist. Dat is voor ons zeer begrijpelijk. Wij garanderen u dan ook onze kwaliteiten omdat wij, als afbouwspecialist, verschillende keurmerken toegewezen hebben gekregen. Een Keurmerk toegewezen krijgen gebeurt niet zomaar. Hiervoor hebben wij ons moeten bewijzen in onze kennis en met onze kunde, in al die jaren dat wij werkzaam zijn als aannemer.

Daarnaast zijn wij lid van de NOA (de brancheorganisatie voor afbouw). Wij hebben dus alle deskundigheid in huis om met uw bouwtekening uw huis of pand tot in de perfectie te (ver)bouwen of af te bouwen. Precies op de manier zoals wij met u hebben afgesproken.

Bouwtekening beoordelen

Voor zowel kleine als grote bouwprojecten worden wij al ruim 25 jaar dagelijks ingezet om bouwtekeningen te maken of te beoordelen. Denk hierbij aan verbouw, ruwbouw, afbouw of renovatie. Wij nemen daarbij graag alle zorgen uit handen door uitsluitsel te geven over een bouwtekening. Ook over die van u!

Wilt u een bouwtekening laten maken of wilt u een bestaande bouwtekening door ons laten beoordelen, neem dan nu contact met ons op. Wij overleggen graag uw wensen en de mogelijkheden met u!