Bouwadvies & begeleiding

Wij begrijpen als geen ander hoeveel kopzorgen een bouwproject kan opleveren. Logisch dat u wilt overleggen met ervaren en gecertificeerde professionals. U kunt ons op elk moment in het proces betrekken. Vanaf het moment dat u het idee heeft, wanneer u al halverwege bent tot aan de fase van afwerking. Wij denken actief met u mee in het realiseren van uw project!

Meer dan alleen bouwadvies

Voor het bouwen begint nemen wij in ons bouwadvies ruim de tijd voor al uw vragen en wensen. Daarbij praten wij u gelijk bij over alle recente ontwikkelingen in technieken en regelgeving. Dat kunt u verwachten van een aannemer met onze ruime ervaring in de bouw. Uiteraard bent u bij ons ook voor al het reken- en tekenwerk op het juiste adres!

Bouwbegeleiding van A tot Z

Voor het verzorgen van bouwbegeleiding bij zowel nieuwbouw, renovatie, verbouwing of aanpassing, ITG IJmuiden draait hier zijn hand niet voor om. Of het nu gaat om uw idee om te zetten naar een volledig uitvoerbaar en passend concept, een vergunningaanvraag of meerdere partijen bij elkaar brengen, de ITG bouwbegeleiding neemt u dit volledig uit handen.
Tijdens het proces naar en van de bouwbegeleiding geven wij u inzicht in de bouwkosten, de bouwtijd en de kwaliteit. U merkt dat de ITG bouwbegeleiding u veel zorgen uit handen neemt en dat het zich uiteindelijk terugverdient. Wij begeleiden optimaal uw (ver)bouw wens!

De bouwbegeleiding voor u!

Als BouwGarant aannemer kunt u er vanuit gaan dat ITG IJmuiden de gehele begeleiding professioneel en betrouwbaar uitvoert. Onze specialistische bouwbegeleiding zorgt ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft. Daarbij verdient onze begeleiding zich ook nog terug.