Bouwen

ITG IJmuiden is uw BouwGarant gecertificeerd aannemers- en bouwbedrijf. Onze doelstelling is om samen met u, onze opdrachtgever, ideeën en wensen om te zetten naar een realiseerbaar bouwplan. Vanuit havenstad IJmuiden realiseren wij al meer dan 25 jaar de mooiste verbouwingen in de randstad!

Wanneer samen met ons bouwen?

U kunt ons bij uw project betrekken vanaf het moment dat u het idee heeft te willen gaan verbouwen, bouwen of aan te passen. Vanaf dat moment begint onze ITG bouwbegeleiding. Van begin tot eind nemen wij u alles uit handen en u volgt zo zorgeloos de bouw of verbouwing.

Wij denken actief met uw mee om uw idee te vertalen naar een daadwerkelijk realiseerbaar en compleet betaalbaar plan. Helder omschreven en duidelijk voor alle partijen. En om het overzichtelijk te houden heeft u vanaf het eerste contact binnen ons bedrijf één aanspreekpunt, dat is wel zo efficiënt. Samen met u maken wij het plan en wij betrekken onze partners erbij met hun specifieke ervaring en kennis.

Onze klanten en toeleveranciers

Onze klanten bestaan al vele jaren uit zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers. Al meer dan 25 jaar staan wij voor u klaar. Wij hebben in de loop van de jaren een groot en stabiel vast relatiebestand opgebouwd met gerenommeerde toeleveranciers op verschillende vakgebieden. Met elkaar slagen wij er steeds weer in de meest omvangrijke of complexe projecten tot een succesvol einde te brengen.

Meer dan bouwen alleen!

Veel bouwbedrijven zijn goed in het uitvoeren van grote projecten. Echter u heeft een kleinschalig project uit te voeren. Want kleine bouwprojecten lijken in wezen makkelijk vanwege de omvang. Toch heeft ook een klein project alle aandacht en specialisme nodig. Waar kunt u dan terecht?
Bij ITG IJmuiden, wij weten als geen ander een klein of groot (ver)bouwproject uit te voeren!