Systeemplafond

Wanneer u een systeemplafond laat installeren wilt u achteraf geen problemen boven uw hoofd hebben hangen. Het moet in een keer perfect en veilig worden gemonteerd. U zoekt daarom een bedrijf met bewezen en erkende kwaliteiten. Al meer dan 25 jaar is ITG IJmuiden voor talloze klanten in en ver buiten IJmuiden hiervoor de aangewezen partij.

Eén partij voor uw systeemplafond

Voor het professioneel en veilig installeren, van onder andere een systeemplafond, is ervaring geen overbodige luxe. Dankzij onze meer dan 25 jaar rijke ervaring met systeemplafonds, betaalt u bij ons minder. Onze werkwijze is namelijke efficiënter en sneller, en dus goedkoper. Ook adviseren wij u graag, als u vakkundig advies nodig heeft, over de droge of natte afbouw of over speciale constructies, zoals systeemplafonds met gebogen wanden.

Benieuwd wat ITG IJmuiden voor u kan beteken in het installeren van een systeemplafond of heeft u een vakkundig advies voor uw probleem nodig, neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag hoe wij dit project voor u gaan klaren!

Niet alleen voor uw systeemplafond

Wij werken als sinds 1988 aan ons netwerk van specialisten in de bouw. Dit zijn stuk voor stuk gecertificeerde metselaars, timmerlieden, stukadoors en schilders. Waar nodig, werken wij met hen samen voor het realiseren van alle soorten (bouw)constructies en projecten.

Het contact onderhouden met al deze specialisten kost veel tijd, maar dat hebben wij graag voor u over. Voor het installeren van onder andere uw systeemplafond heeft u maar één aanspreekpunt, uw contactpersoon van ITG IJmuiden. Dat is wel zo efficiënt!