Plafondmontage

U wilt geen problemen boven uw hoofd hebben hangen, maar een perfect afgewerkt plafond. Of het nu gaat om een systeemplafond, een panelenplafond of een stucacoustic plafond, u wilt de garantie dat het plafond correct en snel wordt gemonteerd. Genoeg reden om een zeer professioneel bedrijf voor uw plafondmontage in te schakelen.

Dan bent u bij ITG IJmuiden aan het juiste adres!

Ons plafondmontagebedrijf is een NOA Afbouwgarant gecertificeerde organisatie. Wij bestaan al meer dan 25 jaar uit een gedreven team van experts. Of u nu een klein of groot plafondmontageproject tot in de puntjes wilt laten uitvoeren, u heeft onze onverdeelde aandacht.

Dankzij de vele disciplines die wij machtig zijn, kunnen wij uw project geheel naar wens realiseren, zonder derden in te hoeven schakelen. Hierdoor werkt ons plafondmontagebedrijf efficiënter, sneller en dus voordeliger. Daarbij geven wij graag gedegen advies over natte en droge afbouw of speciale constructies, zoals gebogen wanden en plafonds.

Benieuwd naar onze professionele aanpak van uw plafond? Neem dan nu contact met ons op en wij informeren u graag hoe wij uw plafondmontage aanpakken!

Betrokken bedrijf in plafondmontage

Als professioneel plafondmontagebedrijf zijn wij graag betrokken bij uw project. Of dit nu een bouwproject is dat nog in de kinderschoenen staat, of dat u al aan de plafondmontage toe bent. Alles voeren wij uit of passen wij aan, aan de hand van een bestaand plan. Ook bieden wij u graag een totaaloplossing aan om het gehele project bij u uit handen te nemen.

Uw project in onze handen leggen, neem dan nu contact met ons op en ervaar de professionele aanpak van ons NOA erkend wand- en plafondmontagebedrijf!