Aftimmeren

Het comfort en de uitstraling van uw constructie leunt op foutloos aftimmerwerk. Is hierin iets niet in orde, dan ziet u meteen oneffenheden en in de loop der maanden zelfs nieuwe problemen en schade. Toch is dit te vermijden door simpelweg een bekend en vertrouwd bedrijf in te schakelen, zoals ITG IJmuiden.

Aftimmeren is een ambacht

Aftimmeren op niveau is een ambacht. Wanneer een aftimmerbedrijf in de beginfase van het aftimmeren al kleine foutjes accepteert, timmert absoluut niet af op niveau. Deze kleine foutjes kunnen namelijk uitgroeien tot grotere fouten, met enorme frustraties en geld- en tijdverlies tot gevolg.

ITG IJmuiden kent al meer dan 25 jaar het klappen van de zweep. Niet alleen van het aftimmeren, maar ook van het renoveren, het (aan)bouwen en met de bouwafwerking. Onze kennis en ervaring is hierdoor veel rijker en breder. Precies zoals u verwachten mag van een exceptioneel aftimmerbedrijf, zoals ITG IJmuiden.

Heeft u een klein of groot aftimmerproject wat opgepakt moet worden, informeer ons over uw wensen. ITG IJmuiden adviseert u vrijblijvend over het eindresultaat en voert het project adequaat uit! Wilt u meer weten over ons? Neem dan nu contact met ons op en ervaar onze professionele instelling en aftimmerwerk!

Kwaliteit aftimmeren

Vanzelfsprekend wilt u alleen het beste voor uw bedrijf of huis. Om van die kwaliteit gegarandeerd te zijn, moet u ons bedrijf voor het aftimmeren inschakelen: wij zijn lid van de brancheorganisatie voor afbouw (NOA) en bovendien in het bezit van verschillende keurmerken. ITG IJmuiden  zal hierdoor precies leveren wat wij van tevoren met u hebben afgesproken.