Afbouwspecialist

Afbouwen is een discipline op zich. Te vaak worden er in deze fase kleine foutjes gemaakt, waar u als bewoner of opdrachtgever grote frustraties van kunt ondervinden. Gelukkig krijgt u hier niet mee te maken dankzij het vakmanschap van ITG IJmuiden. Want onze afbouwspecialisten zijn ervaren, gecertificeerd en staan altijd klaar om u te helpen.

Afbouwspecialist: materialen en advies

Als u toch liever de mouwen opstroopt en zelf aan de slag gaat, dan begrijpen we dat volledig. Ook dan staat onze afbouwspecialist voor u klaar! We denken graag met u mee over uw bouwplan, vanaf het begin tot aan de finishing touch.

Heeft u de juiste expertise al in huis, maar alleen de materialen nog niet? Groothandelsprijzen voor particulieren en precies op tijd bezorgd aan huis, daar zorgen wij voor bij ITG IJmuiden. Wij hebben een breed scala aan afbouwmaterialen. Denkt u eens aan deuren en kozijnen, plafondmateriaal, systeemwanden, metalstud en al het overige materiaal dat u voor de afwerking van uw huis nodig heeft.

Onze kwaliteit

Voor uw woning wilt u natuurlijk niets minder dan het beste. Om die kwaliteit te garanderen, zijn wij als afbouwspecialist in het bezit van verschillende keurmerken en lid van de brancheorganisatie voor afbouw (NOA). Uw huis wordt hiermee gegarandeerd afgebouwd, precies zoals wij van tevoren met u hebben afgesproken.

Afbouwspecialist met NOA AfbouwgarantieITG IJmuiden voldoet aan diverse kwaliteitsnormen, waardoor wij in het bezit zijn van de volgende keurmerken:

  • NOA erkend wand- en plafondmontagebedrijf (Plafond & Wand Keur)
  • NOA erkend stukadoorsbedrijf (Stuc Keur)